среда, 9. јул 2014.

Banja Vrujci Smestaj

Banja Vrujci smeštaj Vrujci zaista nude mnoštvo različitih turističkih kapaciteta za prihvat gostiju i smeštaj u Banji Vrujci. Gruba podela smeštaja Banje Vrujci bi izgledala ovako: Hotelski smeštaj, smeštaj na selu (seoski tiruzam), konaci, i privatni smeštaj u Banji Vrujci. Ponuda privatnog smeštaja raste u kontinuitetu svake godine i primećen je znatan porast za potražnjom kada je u ptanju privatan smeštaj Banja Vrujci. Za koji god da se odlučite, smeštaj u Banji Vrujci verujemo da nećete pogrešiti. Većina soba i apartmana je kategorizovana i ispunjava potrebne kriterijume za prihvat posetilaca. Za kategorizaciju je zadužena turistička organizacija Ribnica iz Mionice, koja svake godine kategoriše smeštaj u Banji Vrujci po određenim kriterijumima.

Banja Vrujci smestaj - Dalje bi mogli da uradimo klasifikaciju smeštaja na sledeći način:

Vile
Apartmani
Vikencide
Bungalovi
Sobe
Kuće za izdavanje
Hoteli
Konaci

Banja Vrujci Vile


Vile u Banji Vrujci - nabrojaćemo neke od najpoznatijih vila u Banji Vrujci, Vila BiS, Vila Iva, Vila VIla, Vila Elipsa, Vila Bogdanović, Vila Jelena, Vila Novosađanka i Vila Šah.

Banja Vrujci Apartmani

Neki od najpopularnijih kada su u pitanju apartmani u Banji Vrujci su Apartmani Ivanović, Apartmani Maja, Apartmani Gmizić, Apartmani Goga, Apartmani Sunčani Breg, Apartmani Stefanović, Apartmani Komazec, Apartmani Nikolić. Naravno u ponudi postoje i mnogobrojni drugi apartmani za izdavanje u Banji Vrujci, nabrojali smo neke od najpoznatijih.

Banja Vrujci Hoteli - Hotel Vrujci

Hotelski smeštaj u Banji Vrujci se odnosi na Hotel Vrujci koji je glavni i jedini hotel u Banji Vrujci. Hotel Vrujci ima dovoljne smeštajne kapacitete i može da primi veliki broj turista zainteresovanih za smeštaj u hotelu Vrujci. U ponudi su sobe i apartmani a od ostalog sadržaja tu su bazeni, tretmani i masaže, restoran, korišćenje lekovite vode i blata i mnogi drugi sadržaji.

Konaci u Banji Vrujci

Konaci Vrujci su nekome možda poznatiji kao bivše odmaralište Termoelektro, koje trenutno nudi smeštaj u bungalovima. Smeštaj u konacima izgleda sasvim lepo i pristojno i nalazi se uz sam Hotel u Banji Vrujci.

Banja Vrujci Privatni Smeštaj

Neki od najpoznatijih kada se spomene privatni smeštaj u Banji Vrujci su privatni smeštaj Filipović, Vila Nina i Vikendica Dikić.

VIkendice izdavanje i iznajmljivanje vikendica u Banji Vrujci

Postoji veliki broj vikendica za izdavanje u Banji Vrujci ovom prilikom nećemo specijalno izdvajati nijednu, neke su već nabrojane u tekstu iznad. Neke od vikendica koje se izdaju se nalaze u samoj Banji dok se druge nalaze u neposrednoj blizini.

Banja Vrujci Sobe

Neke od soba koje su aktuelne za ljude koj traže sobe u Banji Vrujci su sobe u privatnom smeštaju Cica Vulović i Domaćinstvo Jevremović. Pored nabrojanih, svakako da postoji još dosta soba koje služe za iznajmljivanje.

Seoski Turizam

Izuzetno razvijena grana turizma u Banji Vrujci i bližoj i daljoj okolini banje je seoski turizam i odmor na selu. Domaćinstvo Tomašević vam nudi nezaboravan odmor u selu Struganik nedaleko od Banje Vrujci, u prelepom seoskom ambijentu i domaćoj hrani sigurno ćete uživati.






Нема коментара:

Постави коментар